1. Anasayfa
  2. Haber

iPhone 12’nin Arkasına Yerleştirilmiş Gizemli Mıknatıslar

iPhone 12’nin Arkasına Yerleştirilmiş Gizemli Mıknatıslar
1

EverythingApplePro Twitter üzerinden oldukça ilginç bir paylaşımda bulundu. Paylaşımda da gördüğümüz gibi Apple’ın yeni telefonunun arkasında daire şeklinde konumlandırılmış mıknatıslar mevcut. Eğer sızıntı doğruysa Apple yeni bir özellik peşinde olabilir.

EverythingApplePro’nun Paylaşımı

iPhone 12’nin arkasında olabilecek bu manyetik dizilim Apple’ın yepyeni bir özellik üzerinde çalıştığının göstergesi olabileceği gibi tersine şarj gibi zaten olan bir özelliği iPhone’lara getirmeyi de amaçlıyor olabilir.

Manyetik Dizilimin Görselleri

Bir başka teori ise iPhone 12 yapışabilir bir yapıya sahip olabileceği Bu sayede son dönemlerde popüler hale gelen genelde mıknatıslarla kullanılabilen araç içi telefon tutuculara Apple kendi yorumunu katabilir.

Beklenen iPhone 12 Tasarımı

Apple’ın merakla beklenen yeni telefonu hakkında bol bol sızıntılar olsada, telefonun gerçekte bizlere neler sunacağını bilemeyiz. Mesela yıllardır yeni se modelinin çerçevesiz bir ekranla geleceği hayallerini kurarken karşımıza iPhone 8 tasarımında bir telefon çıktı. Apple’ın yeni telefonlarını merakla bekliyoruz, Apple’ın yaptığı açıklamaya göre yeni iPhone 12 biraz gecikebilir.

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir