1. Anasayfa
  2. Genel

9520 Mesaj Gitmiyor

9520 Mesaj Gitmiyor
0

9520 mesaj gitmiyor sebebi telefondan kaynaklı olabileceği gibi servis sağlayıcısından kaynaklı olarak da bu durum gözlenebilmektedir. Burada bu tarz bir sıkıntı yaşadığınız zaman birkaç aşamaya dikkat ederek hemen halledebilirsiniz. Bu kanal genellikle şifre alımında kullanılmaktadır. Şifre alırken bazen mesaj gitmiyor hatası ortaya çıkmaktadır. Mesaj gitmiyor hatasında kısa mesaj kısmında mesaj yazarken bu mesaj ücretlendirmeye tabidir bilgilendirmesi çıkmaktadır. Bu bilgilendirmeye evet ve hayır şeklinde iki seçenek çıkmaktadır. Buraya hayır dediğiniz takdirde mesaj gitmeyecektir.

9520 Mesaj Gitmiyor

Türk Telekom online işlemler için şifre alma kısmında mesaj gitmiyor sorununu çözmek için çeşitli yollar araştırılmaktadır. Yapılması gereken işlemleri öncelikli şeklinde sıralandıracağız. Yapılması gerekenler:

  • Türk Telekom servisinden 9520 ye mesaj atabilmek için ilk öncelikli akıllı telefonların ayarlarının yapılması gerekmektedir. Burada yapılması gereken ayarlar SMS ve MMS ayarlarının yapılmış olması gerekmektedir.
  • 9520 servisine mesaj atarken metnin ve gidecek servis numarasının doğru yazılmış olması gerekmektedir. Çünkü bazen küçük hatalardan kaynaklı olarak mesaj gitmemektedir.Bu yüzden mesaj gitmiyor hatasını aldığınız zaman bir numarayı ve metni gözden geçiriniz.
  • 9520 hatası için yapabileceğiniz diğer işlem ise ayarlar özel erişim ve Premium metin mesajı servislerini kullanın seçeneğini açık konuma getirmeniz gerekmektedir. Bu işlemden sonra kolaylıkla 9520 servisine mesaj atabilirsiniz.

Bu işlem adımlarını takip ederek 9520 servisine mesaj atma probleminin önüne geçmiş olacaksınızdır.

9520 Mesaj Gitmiyor Neden?

9520 mesaj gitmiyor neden? Burada en önemli sebeplerden biri servis sağlayıcısından kaynaklı da olabilmektedir. Cep telefonu ile ilgili olarak aslında kişiler ile görüşmesi maksadı ile hatlar kullanmaktadır. Bu hatlar da belli başlı operatörler ile mümkün olmaktadır. Bu operatörlerden kaynaklanan sistemsel problemlerde meydana gelebilmektedir. İlk önce bunu tespit etmeniz gerekli olacaktır. Çünkü bazen operatörden kaynaklı olarak da kişiler iletişim problemi yaşamaktadır. Mesaj atamamakta arama yapamamaktadır. Ağ bulunmamaktadır. Bu nedenden kaynaklı olarak da 9520 servisine mesaj atmanız mümkün olmamaktadır.

Telefonların ayar kısmında da bazı sebeplerden kaynaklı olarak da mesaj atma problemi ortaya çıkabilmektedir. Bu durum sadece mesaj atma ile alakalı değil aynı zamanda kişi internete girmekte veya uygulamalara girmekte de problem yaşayabiliyorsunuz. Bu problem sebebi ile de 9520 servisine mesaj atamıyor olabilirsiniz. Bu durumda cep telefonunuzu formatlamak doğru bir karar olacaktır.

9520 Mesaj Gitmiyor

Cep telefonunuzda yaşadığınız problem sadece belli servislere mesaj atmak şeklinde yaşanıyorsa cep telefonunuzun ayarlarında bir sıkıntı yaşanmaktadır. Bu anlamda mesajlarınızın ayar kısmına girerek birkaç adımı takip ederek kolaylıkla bu sıkıntıyı da çözebilirsiniz. 9520 hatası için telefonunuzdan yapacağınız işlem ayarlar özel erişim ve Premium metin mesajı servislerini kullanın seçeneğini açık konuma getirmeniz gerekmektedir. Bu işlemden sonra kolaylıkla 9520 servisine mesaj atabilirsiniz

9520’den Şifre Nasıl Alınır?

9520’den şifre nasıl alınır? Bu servisten şifre alabilmek oldukça kolaydır. 9520 servisinden alacağınız şifre ile online işlemler sayfasına rahatlıkla girebilirsiniz.9510 den şifre alabilmek için büyük harfler ile ŞİFRE yazarak 9520 servisine mesaj atabilirsiniz.

Eğer ki 9520 servisine mesaj atarken sıkıntı yaşıyorsanız ilk önce telefon operatörünüz ile görüşünüz bu sıkıntı genel bir sıkıntı olarak yaşanıyor olabilir.Veya bu sıkıntının yaşanmasının sebebi farklı sebeplerden kaynaklı olabilmektedir. Sizin telefonunuzdan kaynaklı olarak da 9520 servisine mesaj atamıyor olabilirsiniz.Telefonunuzda diğer uygulamalara da girmekte problem yaşıyor iseniz telefonunuza format atmak etkili bir yöntem olacaktır. Sadece 9520 servisine mesaj atarken sorun yaşıyorsanız ise cep telefonunuzda mesajların ayarlar kısmında düzenleme yapmanız gerekmektedir.

    İlginizi Çekebilir
    Çin den Telefon Almak

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir