1. Anasayfa
  2. Liste

3000 TL Altı Akıllı Telefon Önerileri – Ağustos 2020

3000 TL Altı Akıllı Telefon Önerileri – Ağustos 2020
0

İçindekiler

Akıllı telefon fiyatları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Bu artışın yanında her geçen gün yeni telefonlar karşımıza çıkıyor. Bu kadar fazla telefon piyasaya sürülürken uygun fiyatlı telefon ararken en iyisini bulmak oldukça zor. Bu yazımızda sizlere en iyi 3000 TL altı akıllı telefon önerileri listeledik.

Realme 6

Realme 6 modelinin sahip olduğu bazı özellikler fiyatıyla hiç bağdaşmıyor. Bu özelliklerden birisi Delikli kamera tasarımı bir diğeri ise 90 Hz ekran yenileme oranına sahip olması. Fiyatına göre bu özelliklere sahip olmasının yanında performans anlamında da oldukça başarılı bir telefon. Günlük kullanımda sizi yarı yolda bırakmayacak, istediğinizde oyunları akıcı bir şekilde oynatabilecek bir telefon kendisi. Kamera kısmına gelecek olursak sosyal medyada paylaşınca göze batmayacak fotoğraflar çektiğini söylemeliyim. Realme 6 3000 TL altı en iyi akıllı telefonlar arasındaki yerini fazlasıyla hak ediyor. Telefonu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Xiaomi Redmi Note 9s 

Fiyat performans diyince akla gelen ülkemizdeki en popüler Çinli marka olan Xiaomi her telefonunda gördüğümüz gibi bu tekefonu da oldukça fazla kullanıcıya ulaşmayı başardı. Bu fiyatlarda genelde MediaTek işlemciler popüler olsa da ben illa Snapdragon isterim diyen kullanıcılara hitap etmeyi sürdüren Xiaomi bu telefonunda Snapdragon 720G işlemci kullanmış. 5020mAh kapasiteli oldukça büyük bir bataryaya sahip model LCD ekran artısıyla birlikte size uzun bir kullanım süresi sunacağına emin olabilirsiniz. Bu modeli almadan önce size bir uyarımız var. Modelin bazı üretim serilerinde kamera tozlanması sorunu mevcut. Telefonu satın aldığınızda düşük ihtimal de olsa bu seriye denk gelme olasılığınız olduğunu unutmayın. Telefonu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Samsung Galaxy M31

Sıradaki akıllı telefon önerisi şarjı bitecek korkusu hiç yaşamayım diyenler için geliyor. Samsung Galaxy M31 tam tamına 6000 mAh devasa bir batarya ile geliyor. Telefonunuzu zorlarsanız 3 gün boyunca şarja takmadan kullanabilirsiniz. Bunun yanında bu fiyat segmentinde görmeye alışık olmadığımız Amoled panel kullanılmış. Genelde bu fiyatlarda lcd paneller daha yaygın kullanılmakta. 6.4 inç damla çentikli FHD+ ekranıyla önden bakınca oldukça iyi bir ekran gövde oranı verse de telefon tasarım olarak biraz ağır ve kalın. 128GB depolama alanı seçeneği ile gelmesinin yanında bu hafıza arttırılabiliyor ve çift sim desteği ile geliyor. Eğer marka takıntınız varsa ve ben daha uzun zamandır ülkemizde bulunan bir akıllı telefon almak istiyorum diyorsanız Samsung Galaxy M31 sizin için uygun olacaktır. Fakat şunu da belirtelim bir üstteki Xiaomi Redmi 9s bu telefondan performans anlamında daha üstün. Telefonu satın almak için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere 3000 TL Altı Akıllı Telefon Önerileri önerileri verdik. Bir sonraki yazımızda 4000 TL Akıllı Telefon Önerileriyle devam ediyor olacağız. Buraya tıklayarak bir başka fiyat performans telefonu olan Realme 6i hakkında bilgi alabilirsiniz.

liseli porno

    İlginizi Çekebilir

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir