1. Anasayfa
  2. Genel

Volim Nedir? Volim Alkol Oranı ve Volim Güncel Fiyatı Aralık 2022

Volim Nedir? Volim Alkol Oranı ve Volim Güncel Fiyatı Aralık 2022
volim-2022-fiyatları-alkol-oranı
0

İçindekiler

Son zamanlarda oldukça popülerleşen Volim ismindeki Şarap Bazlı Alkollü İçecek hakkında Volim ne tür bir alkol, volim alkol oranı nedir, volim ne demek, volim içki çeşitleri neler, volim kaç tanesi kafa yapar, migros volim fiyatları sorguları internette en çok arananlar arasına girdi Volim hakkında bilgi verirken aynı zamanda Volim Güncel Fiyatı 2022 hakkında da bilgi veriyor olacağız.

Volim Nedir?

Volim %14.4 oranında alkol içeren, meyve aromalarıyla çeşitlendirilmiş Şarap Bazlı Alkollü İçecektir. İçimi gayet kolaydır. İnsanlar ilk gördüklerinde genelde şişesinin tasarımından dolayı alkollü bir içecek olduğunu anlayamazlar fakat gayet yüksek bir alkol oranına sahiptir. Az içerek güzel bir kafa isteyenlerin tercihidir.

Volim Kaç Tanesi Kafa Yapar?

Volim alkol oranı sorusundan sonra en çok sorulan soru ise volim kaç tanesi kafa yapar sorusudur. Bu soru kişiden kişiye değişiklik göstereceği için doğru bir şekilde cevaplamak mümkün değildir. Çoğu kullanıcı bir şişe içtikten sonra çakırkeyf olduğunu söylemektedir. Dikkatli bir şekilde tüketmeyi unutmayınız.

Volim Alkol Oranı

Volim Yanında Ne Yenir?

Volim yanında genelde kraker cips ve çerez tercih edilmektedir. Tabii ki yanına ne yakışacağı tamamen sizin damak zevkinizle ilgilidir.

Volim Çeşitleri Neler?

Volim ismindeki şarap bazlı alkollü içeceğin şu an satışta beş farklı çeşiti bulunmaktadır:

  • Elmalı Volim
  • Vişneli Volim
  • Kavunlu Volim
  • Limonlu Volim
  • Karpuzlu Volim

Volim Güncel Zamlı Fiyatı 2022

Her alkollü içecek gibi Volim de zamlardan üzerine düşeni aldı ve güncel volim 2022 aralık fiyatları aşağıdaki gibi

Volim Alkol ÇeşitleriVolim Alkol 2022 Aralık Fiyat
14.4 Limonlu Volim Fiyatı71,00 ₺
14.4 Volim Redbull Fiyatı89,00 ₺
14.4 Çilekli Volim Fiyatı89,00 ₺
Volim Sade Fiyatı89,00 ₺
Volim Enerji İçeceği Aromalı Fiyatı89,00 ₺
Volim Karışık Meyveli Fiyatı89,00 ₺
Volim Karpuz Aromalı Fiyatı89,00 ₺
Volim Kola Aromalı Fiyatı89,00 ₺
Volim Shot Karpuz Çilek Fiyatı89,00 ₺
Volim Shot Votka İçeceği Fiyatı89,00 ₺
1 Litre Volim Fiyatı195,00 ₺

Volim Neden Çok Tercih Ediliyor?

Son zamanlarda bu kadar popüler olmasının tabii ki de belli sebepleri bulunmaktadır. Bunlardan ilki içimi gayet kolay ve lezzetli olmasıdır. Bir diğeri ise %14.4’lük alkol oranını göz önüne aldığımızda alkol oranına göre fiyatının oldukça uygun olmasıdır.

İnternetten Alkol Siparişi

İnternetten alkol satışı yasaktır Volim ismideki alkollü içeceği tekellerden ve marketlerden satın alabilirsiniz. Bu gibi yerlerden alkol satın almak için 18 yaşınızı doldurmuş olmanız gerekmektedir. 18 yaş altına alkollü içecek satışı yasaktır.

Alkol İnsanı Nasıl Sarhoş Eder?

Alkol direkt olarak insan beynine etki ederek sarhoş etmektedir. Bir diğer deyişle alkol beynimizdeki nöronlarda iletişim kaybı yaratarak insanların sarhoş olmasını sağlamaktadır. Alkol yüksek dozlarda alınırsa beyin uykuya dalar, toksik dozlarda alınırsa hayatta kalmak için bazı aktivitelerini engeller.

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir