Silkroad Görevler ve Silkroad Envanter Genişletme
Silkroad Görevler ve Silkroad Envanter Genişletme
1

İçindekiler

Silkroad çıkış tarihi 2002 yılından bu yana milyonlarca kullanıcıya ulaşmayı başardı. Doyumsuz bir strateji oyunu olan Silkroad’da iki farklı ırk bulunuyor. Avrupa ve Çin olarak ikiye ayrılan ırkların kendilerine has özellikleri bulunuyor. Oyunun ana amacı altın kazanmak ve seviye yükseltmek. Envanter genişletebilmek içinse çeşitleri görevleri yerine getirmeniz gerekiyor. Bunun yanı sıra online oyunu oynayabilmek için çeşitli sistem gereksinimlerine sahip olmalısınız. Silkroad online strateji oyunu hakkında gerekli olan tüm bilgileri ayrıntılarıyla sizlere sunduk.

Silkroad Sistem Gereksinimleri

Online oyunlar için kullanılan bilgisayarların belirli sistem gereksinimlerini karşılaması gerekiyor. Bu sistem gereksinimleri karşılanmadığında bilgisayar oyunu kaldıramayabilir. Bu gibi durumlarda oyun açılmaz ya da oyun esnasında bilgisayarınızın aşırı kasılabilir. Silkroad oyunuyla keyifli bir deneyim yaşamak istiyorsanız bilgisayarınızın silkroad sistem gereksinimleri için uygun olmasına dikkat edin. Silkroad için gerekli olan minimum silkroad sistem gereksinimleri şu şekilde sırala:

  • Pentium 3 800 MHz ve üstü işlemciye sahip olmak,
  • 256 MB RAM’e sahip olmak,
  • Windows 2000, Windows XP veya Windows Vista işletim sistemlerinden birine sahip olmak,
  • Nvidia GeForce2 – ATI 9000 ekran kartına sahip olmak,
  • 4 GB boş disk alanına sahip olmak,

Silkroad Force Skilleri

Oyun içinde iki farklı ırkın bulunduğundan bahsetmiştik. Bunlardan bir tanesi Çin ırkıydı. Silkroad force skilleri oyun içinde bulunan Çin karakterlerinin kullanabildikleri ikincil bir skiller grubu olarak geçer. Oyunda kasılmak ya da PVP için faydalı yetenekleri barındırmaktadır. Silkroad force skilleri sırayla açıklayacak olursak:

  • Sealf Heal Serisi: Oyun içinde karaktere HP basmanızı sağlar.
  • Force Increasing Serisi: Her 10 level atladığınızda uplanır. Her uplanma sonrası MP’nizin artmasını sağlar.
  • Force Cure Serisi: 2 adet bad status(Örneğin burn ya da freeze) silmenizi sağlar.
  • Natural Therapy Serisi: Alan içinde bulunan karakterin MP ve HP’lerinin daha hızlı dolmasına yardımcı olur. Ek olarak agresive general moblarn saldırmasını engeller.
  • Cure Theraphy Serisi: 20 metrelik alan dahilinde bulunan 8 kişinin bad statuslarını silmenizi sağlar.
  • Rebirth Art Serisi: Ölen birini kaldırmanızı sağlar.
  • Heal Serisi: Seçtiğiniz bir oyuncuya HP vermenizi sağlar.

Silkroad Görevler

Silkroad oyun içi görevler sayesinde envanter yerinizi genişletebilirsiniz. Oyunda bulunan her iki ırk için farklı silkroad görevler mevcut. Silkroad görevlerini oyun içi ırklara göre sırasıyla anlatalım.

Çin Envanter Genişletme Görevleri

  • Invertory Expansion 1 görevini tamamlayarak 10 adet envanter kazanabilirsiniz. Görev bölgeniz Jangan’dır. Buradan Grocery Trade Jinjin’den görevi almalısınız. Manyang slotlarını kesmelisiniz. Jangan çıkışında yer alan level 1 slotları bulabilirsiniz. Görev için level 5’te olmalısınız.
  • Invertory Expansion 2 görevini tamamlayarak 4 adet envanter kazanabilirsiniz. Görev bölgeniz Downhang’dır. Buradan Grocery Trader Yeosun’dan görevi almalısınız. Earth Taoist slotlarını kesmelisiniz. Dowhang haritasındaki labirent kayalıklarından bu slotlar düşmektedir. Görev için level 30’da olmalısınız.
  • Invertory Expansion 3 görevini tamamlayarak 4 adet envanter kazanabilirsiniz. Görev bölgeniz Hotan’dır. Buradan Jewel Lpaidary Mamoje’den görevi almalısınız. Big White Spider Slotlarını kesmelisiniz. Görev için level 60’da olmalısınız.
  • Invertory Expansion 4 görevini tamamlayarak 4 adet envanter kazanabilirsiniz. Görev bölgeniz Roc Mountion’dır. Buradan Towner Anashya’dan görevi almalısınız. Rocky Slotlarını kesmelisiniz. Görev için level 90’da olmalısınız.

Avrupa Envanter Genişletme Görevleri

  • Invertory Expansion 1 görevini tamamlayarak 10 adet envanter kazanabilirsiniz. Görev bölgeniz Constantiople’dur. Buradan Grocery Trade Bajel’den görevi almalısınız. Movoi slotlarını kesmelisiniz. Constantiople çıkışında bulunur. Görev için level 5’te olmalısınız.
  • Invertory Expansion 2 görevini tamamlayarak 4 adet envanter kazanabilirsiniz. Görev bölgeniz Samarkand’dır. Buradan Grocery Trader Saha’dan görevi almalısınız. Punsiher slotlarını kesmelisiniz. Görev için level 30’da olmalısınız.
  • Invertory Expansion 3 görevini tamamlayarak 4 adet envanter kazanabilirsiniz. Görev bölgeniz Hotan’dır. Buradan Jewel Lpaidary Mamoje’den görevi almalısınız. Big White Spider slotlarını kesmelisiniz. Görev için level 60’da olmalısınız.
  • Invertory Expansion 4 görevini tamamlayarak 4 adet envanter kazanabilirsiniz. Görev bölgeniz Roc Mountion’dır. Buradan Towner Anashya’dan görevi almalısınız. Rocky Slotlarını kesmelisiniz. Görev için level 90’da olmalısınız.

Silkroad Envanter Genişletme

Silkroad envanter genişletme için yapmanız gereken görevleri yukarıda detaylıca anlattık. Bu görevleri yerine getirdiğinizde farklı sayıda envantere sahip olabilirsiniz. Envanteriniz genişledikçe daha fazla item depolayabilirsiniz. Silkroad envanter genişletme için yapabileceğiniz farklı görevler de oyun içinde mevcuttur.

 

Her zaman I ♥ Google

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir