İçindekiler
Realme 7 Pro İncelemesi ile karşınızdayız. Ülkemizde henüz satışa sunulmamış bu modeli ülkemizde oldukça merakla bekleyen bir kesim mevcut. Yükselen telefon fiyatlarıyla birlikte fiyat performans telefon modelleri üzerindeki ilgi arttı. Bu segment için Realme başarılı modeller üretmeye devam ediyor. Bu yazımızda akıllardaki Realme 7 Pro Alınır Mı? Sorusuna yanıt arıyor olacağız.
Realme 7 Pro Kutu İçeriği Nasıl?
Kutunun kapağını kaldırdığımızda klasik bir kutu içeriği ile karşılaşıyoruz. Fakat Realme bu klasik havadan kurtulmayı SuperDart adını verdiği 65W şarj aleti ile başarmış. Bu şarj aletinin bizi heyecanlandırdığını söylemeliyim. Bu sevinci bir kenara bırakıp kutunun diğer içeriklerine dönecek olursak:
- Realme 7 Pro
- Type C Kablo
- 65W Şarj Aleti
- Silikon Kılıf
Realme 7 Pro Tasarımı Nasıl?
Bu telefonunda Realme bizi şaşırttı bunun nedeni bildiğiniz gibi marka arka kapaklarında gösterişli ışık oyunlarını eksik etmiyordu. Fakat bu sefer mat bir arka kapak bizi karşılıyor. Işık oyunlarının yer aldığı kapakaları biz çok seviyorduk. Bu kapağa uzaktan baktığımızda metal gibi gözükse de tahmin edebileceğiniz gibi plastik. Arka kapak bir önceki modeline göre daha güvenli bir tutuş sağlıyor ve kolay kolay deforme olacak gibi durmuyor.
Cihazın ön kısmına gelirsek ince çerçeveler yüzümüzü güldürüyor. Aşağı kısım bu fiyat segmentinde sıkça karşılaştığımız gibi biraz kalın. Kamera yerleşimine geldiğimizde ise delikli kamera kullanılmış ve bu kamera oldukça küçük. Ön kısımda garip bir detay var. 7 Pro’nun camı Gorilla Glass 3+ korumasına sahip. Bunun nesi garip diyebilirsiniz. Hemen açıklayalım eski model olan 6 Pro’da Gorilla Glass 5 kullanılmıştı.
Realme 7 Pro’nun OLED Ekran teknolojisiyle karşımıza çıkması ekran altı parmak izi okuyucusuyla birlikte gelmesine olanak sağlıyor. Fakat ne yazık ki bu parmak izi okuyucu çok stabil çalışmıyor. Güncellemelerle birlikte düzelmesini umuyoruz ve bu maddeyi de geçiyoruz.
Realme 7 Pro Donanım Özellikleri
Realme 7 Pro içerisinde Snapdragon 720G taşımakta ve bu bir önceki nesil ile aynı. Realme 7 Pro’nun bana göre en iyi yükseltmesi Oled bir ekrana sahip olması. Bu sayede daha parlak ve renkleri daha doğru veren bir ekrana sahip olmuş oluyorsunuz.
Telefonun sevdiğimiz bir başka özelliği ise şarj konusunda amiral gemisi modellere yetişmiş olması. Realme 7 Pro 65W hızlı şarj desteğine sahip ve 45 dakikada %100 Şarj seviyesine ulaşabilmeniz mümkün. 4500mAh kapasitesine sahip batarya sizin için oldukça yeterli olacaktır ve bir günü kolaylıkla çıkaracaktır.
Realme 7 Pro bu fiyat segmentinde görmekte şaşıracağımız bir başka özellik ise Dolby Atmos Stereo Hoparlörler bulundurması. Bu sayede daha kaliteli bir sese sahip oluyorsunuz ve bir şeyler izlemek daha keyifli.
Realme 7 Pro Fiyatı
Realme 7 Pro şuan ülkemiz için satışa sunulmuş durumda değil. Ülkemizdeki satış fiyatı belli olduğunda konumuzu güncellemiş olucağız. Cihazın yurt dışı fiyatı 273 dolar Türkiye fiyatı ise (2.024 TL + vergiler) şeklinde olucaktır.
Sonuç
Realme 7 Pro amiral gemilerinde görmüş olduğumuz bazı özellikleri orta segment ile birleştirmeyi başarmış gibi gözüküyor. Küçültülmüş tasarıma sahip delikli kamera ve amoled ekran ile bizi oldukça etkiledi. Eğer 3000-3500 TL Arası bir fiyat ile karşımıza çıkarsa rakiplerini oldukça zorlayacak gibi. Bu telefonu gönül rahatlığı ile tercih edebilirsiniz demeden önce kullanıcı yorumlarını beklemek doğru olacaktır.
genç kız pornosu